Musisk Naturbase

Vis mere

Musisk Naturbase, er opstillet i Parken på Rønnebæksholm og er lavet i samarbjede med Sine Lewis.

 

Musisk Naturbase er et musisk-skulpturelt-arkitektonisk projekt, bestående af en læhytte og en gruppe sammenhængende skulpturer som kan give lyd. Naturbasen og skulpturerne er lavet i naturmaterialer som ask, eg og granit, og lægger op til, at publikum aktiverer dem og skaber sammenhæng mellem lyd, rytme, flade, kant, form, bevægelse og materiale.
Det musiske tema binder skulpturerne sammen med læhytten, hvis udtryk med sine rytmiske konstrueret vægge og form, minder om flygel og klaviatur.

Projektet blev færdigt d.23 maj 2014 i Parken på Rønnebæksholm. Arbejdsgruppen bestod af naturvejledere, Børnekulturhuset, Musik- og kulturskolen og Rønnebæksholm i Næstved kommune og er støttet af Nordea-fonden.

© 2015 by Till Junkel